...pro povzbuzení, potěšení, pousmání

Bacil č. ???

12. 3. 2011 16:45
Rubrika: "Osobní..."

Tak se zase válím v posteli s nějakým bacilem...:( Teď, když je venku tak krásně... Shodou okolností (přesně na den) se opakuje situace před třičtvrtě rokem... To jsem byla taky „poctěna“ návštěvou nějakého koka či koho :) a na řadu přišel vánoční dárek v podobě knížky Hranice v chození - jak správně hledat životního partnera (http://pavli.signaly.cz/1006/bacilove-hranice).

Přemýšlím, jestli jsem letos na Vánoce vlastně dostala nějakou knížku... Už se málem pohoršuju nad tím (svým) barbarstvím, když si v poličce všimnu jednoho nového přírůstku a musím se smát... Je to totiž Manželská a párová terapie od Stanislava Kratochvíla. Wow, to je rychlost... :D

Tentokrát bohužel nepřináším zajímavé myšlenky z oné knížky (kéž bych ji sama dlouho nepotřebovala, když se říká „nikdy neříkej nikdy“...).

Čtivo to bude jistě zajímavé i „jen“ pro případ „prevence“... Ale momentálně se musím inspirovat knížkami z trochu jiné oblasti, abych pak jednu (diplomku) „sama vydala“. Na to, jaké zoufalé pocity u toho prožívám, to zní honosně :( :)

Ale kéž by se to podařilo a hlavně už to bylo za mnou. Držte mi prosím pěsti... Jdu ji zas krmit písmenkama :)

Zobrazeno 1013×

Komentáře

lucusia85

není nad domácí:-)

Antonín Šimek

snad se kokovi brzy bude chtít na vandr

Zobrazit 8 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio