...pro povzbuzení, potěšení, pousmání

platina útočí ;)

15. 4. 2010 20:27
Rubrika: K pousmání...

Kamarádka mi řekla, že jsem pohubla (což pravda teda rozhodně není :() ...ale asi toho využiju :D - depka se totiž nejlíp "utápí" buď v záchodové míse nebo hrníčku čokoládového fondue ;)

Volím variantu č. 2 ;) Nechci Vám ale dělat chutě... Vložím sem pro zasmání "pár" ftípků z knížky Platina útočí :) Oné "zainteresované" části něžnější poloviny lidstva se předem omlouvám ;), forma bez diakritiky je pro využití v sms po netu ;)

...

Na krizovatce zastavi nakladni auto na cervenou. Za ridicem pribehne blondyna a rika: "Jmenuji se Marie, jedu za vami a vidim, ze ztracite naklad." Ridic zakrouti nevericne hlavou a jakmile padne zelena, pokracuje dal. Na dalsi krizovatce se scena opakuje. Na treti krizovatce to ridic nevydrzi, vyskoci z vozu, zatuka na okenko auta za sebou a zarve na blondynu za volantem: "Tak hele, ja jsem nejakej Karel, je zima, jsme v Pelhrimove a ja sypu sul na silnici."

Blondyna si objedna pizzu a cisnik se zepta, jestli ji chce rozrezat na sest nebo dvanact kousku. "Sest, prosim," odveti blondyna, "dvanact kousku bych nikdy nesnedla."

V obchodnim dome nastoupi do vytahu blondyna ve strednich letech se tremi detmi. Obsluha vytahu se uctive zepta: "Prejete si do detskeho oddeleni?" Blondyna si zrizence pohrdave premeri od hlavy k pate a odsekne: "Mate snad pocit, ze mam tech deti malo?"

Majitel nove restaurace pozada vsechny zamestnance v souvislosti s planovanim propagace, aby do druheho dne vymysleli nejvhodnejsi slogan nad vchod. Dalsi den se vsichni shromazdi a oslniva blondynka precte svuj navrh: "Neumite varit? Nevadi! Prijdte a najite se jako doma!"

Proc se blondyna cese pred skolnim sesitem? Protoze jim pani ucitelka dostatecne dlouho vtloukala do hlavy, ze sesit je zrcadlem zaka.

Prijde blondyna do drogerie a zada rohliky. "Ne, slecno, rohliky nevedeme," odtusi prodavac. Druhy den se situace opakuje. "Ne, slecno, uz jsem vam rikal, ze je nevedeme," trva na svem prodavac. Treti den da prodavac pred obchod ceduli: "ROHLIKY NEJSOU!" Pririti se blondyna a rika: "Vy jste meli rohliky?"

Rika na benzinove pumpe bruneta blondyne: "Predstav si, ze zase zdrazili pohonne hmoty!"A blondyna na to: "Vis, mne to ani nevadi, ja stejne tankuju porad jenom za stovku!"

Potkaji se dve blondyny a jedna se pta druhe, co dela. "No, ted zrovna pestuju jogu.""Vazne? A na kolika hektarech?"

Povida jedna blondyna druhe: "Vcera jsem si koupila nove vydani Shakespeara." A druha na to: "Vazne? On uz zase pise?"

Proc si blondyna bere s sebou do kina sedmnact kamaradek? Protože vstup je povoleny az od 18.

Blondyna si koupi fantu se souteznim uzaverem. Otevre lahev, podiva se na uzaver a cte: „Zkus stesti znovu.“ Zavre tedy lahev, znovu otevre a cte: „Zkus stesti znovu.“ Zavre tedy lahev, znovu otevre a cte: „Zkus stesti znovu.“

Dve blondyny na nadrazi: „Prosim vas, pane pruvodci, odveze me ten vlak do Kolina?“, zepta se jedna. „Ne, slecno“, odpovi pruvodci. „A me?“ chce vedet druha…

Jakou dopravni znacku by měli zacit vyrabet pro blondyny? Konec kruhoveho objezdu.

Proc blondyny zasadne nebehaji? Protože by mohly chytit rozum.

Proc blondyna, když nasedne do auta, necha vetsinou otevrene dvere? Protože ceka, az naskoci motor.

Blondyna jede autem a zastavi ji policista: „Vas ridicsky prukaz, prosim!“ Blondyna si ho chvili nechapave prohlizi. „Je to takova karticka a na ni vase fotka,“ snazi se pomoct policista. Blondyna zacne prehrabovat kabelku, po chvili vylovi zrcatko a poda ho prislusnikovi. Ten se na nej podiva a vrati ho zpatky. „To jste mela rict hned, ze jste taky od policie. Muzete jet.“

Blondyna leti do Londyna. Jak ji pripravit o místo u okna? Staci ji oznamit, ze sedadla do Londyna jsou v prostredni rade.

Blondyna jede autem a zastihne ji snehova boure. Nezpanikari, protože si vzpomene na radu svého otce: „Kdykoli te potka snehova boure, pockej, az kolem pojede pluh a pak jed za nim.“ Zanedlouho se opravdu objevi pluh a blondyna ho – poslusna otcovy rady – nasleduje. Jede za nim tri ctvrte hodiny, az pluhar vystoupi a pta se ji, co to dela. Divka mu vysvetli, ze se ridi radou svého otce, který ji poradil, jak se zachovat při snehove bouri. Pluhar pokrci rameny a prohlasi: „No, s parkovistem před Hypernovou uz jsem hotovy, tak jestli chcete, muzete jet za mnou ke Kauflandu.“

Blondyna listuje telefonnim seznamem: „Novak, Novak, Novak… tedy, to je neuveritelne, kolik ten clovek ma telefonu!“

Blondyna jede autem a narazi do stromu. Vystoupi z auta, obejme strom a povida: „Strome, stromecku, promin mi to, ale ja troubila!“

 

 

Zobrazeno 516×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio